top of page
הסיפור שלנו
מיכל גרציאני גדלה פה באיזור, למדה תקשורת, אבל לא הפסיקה לחלום אוכל.
מתוך אהבת המטבח נסעה לעבוד במסעדות בניו יורק, שם התחילה בקיצוץ בצלים אצל שף דיוויד ברוק ומשם התקדמה…
כשחזרה לארץ הקימה קייטרינג מצליח שפעל במשך עשור - שנקרא גרציא, כמובן. כשאנשים התחילו לשאול איפה אפשר לקנות את האוכל של הקייטרינג, היא לקחה חלל קטן ומכרה בו כמה מנות הביתה ובעיקר מקינוחי הדגל (תשאלו אותנו על מאפה השמרים שלנו...). כששאלו למה אין קפה ליד הקינוחים, הצטרפה מכונת קפה קטנה וכמה כסאות ליד והשאר היסטוריה.
בשנים האחרונות גרציא הפכה לביסטרו של העמק, עם לקוחות מכל הארץ שהם משפחה ועם שפה קולינרית מובהקת, בהובלתה של השפית גילי בר יוסף, שחזרה לעמק אחרי שנים של עבודה כשפית בתל אביב במסעדות של יוסי שיטרית ויונתן רושפלד.
כשתגיעו אלינו, תרגישו בדיוק את השילוב המיוחד הזה - בין אווירת הקיבוץ השקטה והפסטורלית, לבין תרבות אוכל שהושקעה בה מחשבה קצת אחרת, קצת מתל אביב וקצת מניו יורק.
מהקיבוץ לניו יורק ובחזרה
שום - על שום מה?
השום מבחינתנו מסמל את הנוכחות בריח בטעם, באדמה. על לאהוב מאוד או לא לאהוב בכלל.
חומר גלם שיש לו כל כך הרבה וורסיות ותמיד אפשר לייצר ממנו משהו חדש ומפתיע.
הערכים שלנו
אנשים
אסתטיקה
לוקאליות
כוח נשי
לעשות טוב
יצירתיות
א׳-ה׳ 09:00-23:00
ו׳ - 08:00-15:00 (הזמנות לשישי מתקבלות עד חמישי)
שבת - אירועים פרטים בלבד
050-963-0050
קיבוץ העוגן
איפה ומתי
bottom of page